ترکیبها | توضیحات |
---|
شیر قهوه شیر قهوه | قهوه به همراه شیر و شکر | نسبتهای آن اهمیت چندانی ندارد؛ میتوان گفت که کافی میکس (۳ در ۱) یا قهوه کنلچه یا کافه لاته یا لاته ماکیاتو یا کاپوچینو یا کافه موکا همگی انواعی از شیر قهوه هستند. |
کافی میکس (۳ در ۱) کافی میکس (۳ در ۱) | قهوهٔ آماده به همراه شیر خشک و شکر (منظور از ۳ در ۱، وجود شکر، شیر و قهوه در آن است) | با نسبتهای خاص و سلیقهای که به صورت پودر به آب جوش اضافه میگردد. کافی میکس یک فراوردهٔ صنعتی محسوب میشود، چراکه تنها از پودر قهوهٔ آماده در ترکیب اصلی آن استفاده میشود و امروزه اغلب پودرهای آماده فراوریشدهٔ قهوه، از ترکیب کافی میکس تهیه شدهاند. |
کافه لاته کافه لاته | یکی از نوشیدنیهای پایهٔ قهوه به همراه شیر | گونهای نوشیدنی قهوه است از ترکیب اسپرسو با شیر بخار داده شده به دست میآید. |
کافه ماکیاتو کافه ماکیاتو | اسپرسو به همراه اندکی شیر و گاهی شکر | گفته میشود که در آن نسبت شیر به قهوه بسیار ناچیز است و روی سطح آن را به صورت کفهای تکهتکه شیر تزئین میکنند. |
لاته ماکیاتو لاته ماکیاتو | شیر به همراه اندکی اسپرسو و گاهی شکر | گفته میشود که در آن نسبت قهوه به شیر بسیار ناچیز است و روی سطح آن را به صورت لکههای قطرهای قهوه تزئین میکنند. |
کافه موکا کافه موکا | یکی از نوشیدنیهای پایهٔ قهوه به همراه شیر | نوع شکلاتی کافه لاته است. |
کاپوچینو کاپوچینو | اسپرسو به همراه شیر | نسبت شیر و قهوه در این روش یک به یک است. کاپوچینوهای آماده هم در بازار وجود دارد که از پودر قهوهٔ آماده استفاده میگردد. |
قهوه دالگونا قهوه دالگونا | قهوهٔ فوری به همراه شکر و آب و شیر داغ | نسبت مساوی قهوه فوری و شکر و آب که پس از مخلوط کردن به صورت کاراملی درآمده سپس به شیر داغ اضافه میگردد. |